Anlægsopgaver

Fjeldsted Anlægsgartner i Århus har mange års erfaring med alle former for anlægsopgaver inden for haverenoveringer og belægningsarbejde og tilbyder mange former for belægninger, såsom granit og andre natursten, beton, klinker og træ.

Vi arbejder med alle former for anlægsopgaver – lige fra støttemure og indkørsler til stier, træterrasser og plantearbejde.

Trænger din/jeres have til en total haverenovering eller blot en mindre opfriskning, er vi klar til at løse denne opgave og kommer gerne ud til et uforpligtende besøg hvor vi gennemgår haven.

Eller går du og drømmer om at der skal ske noget nyt i din have, så kontakt Fjeldsted Anlægsgartner. Han kommer gerne ud og lytter til dine drømme on en anlægsopgave i haven og kan også komme med ideer og foreslag til hvordan dine drømme kan blive til virkelighed!

Ser du en anlægsopgave et sted du synes rigtig godt om, så tag et billede eller to. Så kan jeg tage udgangspunkt i disse billeder for at imødekomme DINE tanker om en anlægsopgave.

Ingen anlægsopgaver er for små, og ingen anlægsopgaver er for store.

Har du et ca. budget for din anlægsopgave kan det være et godt udgangs punkt at starte med. Jeg kan ofte give en overslagspris på stedet. Hvis det giver mening at arbejde videre på et godt samarbejde, vil jeg tage hjem og regne en mere præcis pris ud og sende et tilbud via mail. Den vil du oftest modtage inden for 3-5 hverdage.

Terrasser, stier og indkørsler

Lægning af fliser, granit e.l. Hvad har du brug for? Jeg kan hjælpe dig!

Græsplæner

Etablering af græsplæner med rullegræs eller græsfrø samt alle former for plantearbejde.

Haverenovering og nybyggeri

Alt kan lade sig gøre – det er kun fantasien der sætte grænser.

Støttemur med plantekassefunktion

Støttemure og trapper

Opbygning af alle typer af støttemure og trapper i kampesten, granit og beton.

Plantearbejde

Nye planter i gammelt bed – eller omvendt!!!
Så ring.

Beskæring og træfældning

Vi giver lys i haven og beskærer træer og buske.