Om os – Kvalitet for pengene

Om os – Fjeldsted Anlægsgartner

Fjeldsted Anlægsgartner i Århus er et mindre anlægsgartner firma som ejes af Peter Fjeldsted. Han blev uddannet anlægsgartner i 1999 og har siden arbejdet som anlægsgartner. Kun afbrudt af en efteruddannelse til jordbrugsteknolog i 2004.

Firmaet har eksisteret siden 2004 og har i højsæsonen normalt 5-6 uddannede anlægsgartnere ansat som udfører deres arbejde professionelt med stor omhu.

Fjeldsted Anlægsgartner i Århus lægger stor vægt på faglighed og kvalitet så der opnåes en høj tilfredshed hos kunden hver gang.

Går du med overvejelser om en mindre eller større ændring af din have, kan du være helt sikker på at du hos Fjeldsted Anlægsgartner får masser af kvalitet for pengene.

Nuværende medarbejdere

Glenn Stavnsbo: Uddannet anlægsgartner i 2000  og har været ansat i firmaet siden 2012.

Roald Andersen: Ufaglært anlægsgartner med mange års erfaring og har været ansat i firmaet siden oktober 2015.

Hans-Erik Hansen: Alt-mulig-mand. Går til hånde overalt hvor der mangler en hånd eller to. Han har været ansat i firmaet siden 2017.

Christoffer Egebjerg: Uddannet anlægsgartner. Ansat i marts 2020.

Michael Gudbrandsen: Uddannet anlægsgartner. Ansat i marts 2020.

Og så er der vores elev i uddannelse til anlægsgartner, Patrick.

Målgruppe

Den primære målgruppe er private kunder, og vi udfører alt lige fra store belægnings- og plante arbejde ved nybyg, til større og mindre haverenoveringer. Vi udfører også opgaver for erhverv samt offentlige instanser.

Vi vægter kvalitet samt god kundekontakt særdeles højt og lytter meget til kundens ønsker og behov.

Vi kommer i store dele af Østjylland, det være sig f.eks. Århus, Hinnerup, Risskov, Højbjerg, Galten, Silkeborg, Lystrup.