Beskæring og træfældning

I vinterperioden er der mange gode grunde til at komme ud i haven selvom vejret måske ikke indbyder til det!

Beskæring af frugttræer

Trænger dine frugttræer til at blive tyndet lidt ud så er det nu du skal have fat på Fjeldsted Anlægsgartner i Århus.

Det er nu – inden der kommer blade på træerne – det er nemmest at se hvilke grene der vil være gode at fjerne. For at give mere lys, eller for at give mere plads til de andre grene.

Træfældning - før

Træfældning – før

Vi udfører alle former for beskæringsarbejde af både store og små frugttræer.

For at få det flotteste resultat på sigt, er det en rigtig god idé at være omhyggelig med at få de unge frugttræer beskåret rigtigt fra start af. Alt efter om man f.eks. ønsker dem højt stammet, tæt i toppen eller bare vil sikre sig at de vokser ensartet.

Træfældning

Har du nogle træer som er begyndt at fylde og skygge for meget i haven så kommer Fjeldsted Anlægsgartner i Århus gerne en tur ud med motorsaven. Har du brug for træet til brænde eller lignende skærer vi det gerne op i mindre stykker og sørger også for at alt grenaffaldet bliver fjernet. Skal roden graves op eller skal den stubfræses (hvis der ikke er plads og mulighed for at grave den op), så klarer vi også det!

Træfældning - efter - giver masser af lys

Træfældning – efter

I nogle tilfælde er det slet ikke sikkert at en træfældning er nødvendigt. Det kan være at det er nok at tynde det lidt ud det og evt. reducere kronens størrelse. Hvis det er et stort træ, kan det være en stor og svær beslutning at få det fældet, da den måske både har haft et rigt dyreliv samt givet en god skygge på de varmeste sommerdage.

Ring og få en snak med Fjeldsted Anlægsgartner i Århus. Han kommer gerne ud og tager en snak og en vurdering af hvad der er af muligheder i netop din have og kan give et godt tilbud på beskæring og træfældning.