Støttemure og trapper

Støttemure

Støttemur og trappe i betonn.

Støttemur og trappe i beton.

Fjeldsted Anlægsgartner laver støttemure og trapper i mange forskellige størrelser og materialer, og tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Hvad er formålet med en støttemur og hvad skal der tages højde for? Skal støttemuren være høj/lav eller lige/buet? I samråd med kunden finder vi det rigtige materialevalg som passer til den øvrige belægning og haven. Det kan være en støttemur bygget op med kampesten, granit, beton eller noget helt andet. Se eksempler på støttemure her.

 

Trapper

Når Fjeldsted Anlægsgartner laver trapper er det vigtigt at den er behagelig at gå på, dvs. trinhøjden skal passe og bredden skal passe til brugen. Er der behov for et rækværk ved trappen kan vi også sørge for det. Hvis en trappe bliver opført i forbindelse med en støttemur er det vigtigt at materialevalget passer til hinanden. Se eksempler på trapper her.

 

Udnyt niveauforskellene – giv din have rum

Støttemur og plantekumme.

Niveauforskelle dannet med støttemur.

Har du/I en grund med forskellige niveauer, kan det være en fordel at dele grunden op med én eller flere støttemure og lave forskellige rum i haven og samtidig udvide havens areal ved skråninger og evt. samtidig indbygge trapper for den bedste udnyttelse af arealerne.

Der er mange billeder og inspiration at hente i vores galleri.