Haverenovering og nybyggeri

Haverenovering og nybyggeri

Haverenovering

Haverenovering - førbillede.

Haverenovering – førbillede.

Trænger I til en totalrenovering af haven eller blot en mindre omlægning kommer vi gerne ud og tager en snak med jer. Gennem dialog hvor ønsker og behov kommer frem og mulighederne for at indfri disse bliver gennemgået, finder vi i fællesskab frem til det bedste resultat for netop jer og jeres have.

Vi har mange års erfaring med både haverenoveringer og nybyg, og ved derfor hvordan opgaverne skal tilrettelægges og udføres.

 

Materialevalg

Haverenovering - efterbillede.

Haverenovering – efterbillede.

Det er vigtigt at komme godt igang med de overvejelser der er til indretning af enhave. Er der noget som skal bevares? Skal den være vedligeholdelsesnem? Eller skal det være en prydhave med mange blomster og hyggekroge? Hvilken type belægning skal der bruges? Beton, natursten eller klinker, og hvilken størrelse? Hvad passer til huset og de øvrige omgivelser? Alt dette kan vi hjælpe med.

 

Havetegning

Vi kan tilbyde en havetegning til de haver der skal have en helt speciel indretning eller stemning. Prisen for en havetegning kan variere alt efter detalje graden, men vi refunderer udgiften hvis vi skal udføre arbejdet (dog max 5000 kr. ved opgaver på over 75.000 kr.)

 

Nybyg

Belægningsarbejde ved nybyggeri.

Nybyg – påbegyndt belægningsarbejde.

Har I bygget nyt hus, men mangler det udvendige så kontakt os i dag og få et godt og uforpligtende tilbud.

Ved nybyg laver vi gerne alt havearbejdet for jer. Når murerne, tømrerne og andre håndværkere er færdige med huset, overtager vi. Det vil sige at vi kommer og laver bund til belægningen, lægger belægningen, opsætter evt. acodræn og/eller regnvandsbrønd, etablerer græsplæne og bede med div. planter, planter hæk og meget mere.

Der vil derfor opnåes et ensartet og pænt udtryk når vi har stået for det hele. I skal bare slappe af og nyde haven bagefter.

 

Kvalitet til tiden

Fjeldsted Anlægsgartner i Århus leverer kvalitet til tiden og overholder aftaler.

Vi sørger for at alt er med i tilbuddet så der ikke kommer pludselige og uforudsete mer-udgifter. Den pris der gives kan man regne med.

Skulle der opstå ekstra opgaver og flere ønsker fra kunden, gives et tilbud på dette og arbejdet forsøges udført i sammenhæng med det i forvejen aftalte arbejde.

Vi overholder vores aftaler og melder ud hvornår vi forventer at påbegynde arbejdet. Skulle der komme forsinkelse som kan skydes ekstra arbejde hos anden kunde, meldes dette ud hurtigst muligt.