Beskæring af træer og buske

Beskæring af haven i vintervejret

I denne små-kedelige vinterperiode er det mange grunde til at komme ud i haven, selvom vejret kan være lidt trist og ikke ligefrem lægge op til en tur i haven.

Træfældning

Træfældning

De store træer i haven har endnu ingen blade, og det er derfor lettere at se træernes kroneformation og på den måde udvælge de grene der skal fjernes.

Buske og mindre træer kan også beskæres på dette tidspunkt så der kommer mere lys i haven når solen igen vælger at kigge forbi.

Hvis der er et træ eller flere der skal fældes er der heller ikke en store bladmasse og evt. frugter til at besværliggøre arbejdet.

Fjeldsted Anlægsgartner fælder træer, udfører beskæring af træer og buske, graver rødder op, sørger for bortkørsel af grenaffald og rydder naturligvis pænt op efter sig.

Fjeldsted Anlægsgartner har mange års erfaring med beskæringsarbejde og træfældning, og al arbejde udføres professionelt og med sikkerheden i orden.

Læs mere om beskæring og træfældning her.

Ønsker du en snak omkring beskæring i netop din haven skal du bare kontakte Fjeldsted Anlægsgartner Århus.

Vi er altid klar til at komme med et godt tilbud!

Ring idag… Jeg kommer imorgen…

Ps. Har du andre planer eller drømme for din have, for eksempel med ny belægning, støttemur, havetrappe eller beplantning så er der også god mulighed for at få en snak omkring dette.